Информация относно турнира по двойки за купата на Албена на 28 и 29 юни

Уважаеми колеги,

Във връзка с турнира по двойки за купата на Албена на 28 и 29. юни /сряда и четвъртък/, който ще се проведе на игрищата пред хотел Sandy beach и Malibu, предвид някои въпроси, искам да уточня следното:

- Основният турнир ще бъде по двойки - швейцарска система. Ще започне в 15.00 ч. на 28.06 в сряда. Първия ден ще се изиграят два кръга, на следващия ден още три. След което, полуфинали и финали.

Игрищата разполагат с осветление и има възможност да се играе и по до късно. Такса участие 10 лева за тези, които са настанени в комплекс Албена и имат гривни за all inclusive и 20 лева за външни гости на курорт Албена за ползване на игрищата. На външните гости ще бъдат раздадени баджове  за достъп до игрищата, без право на консумация.

Местата са силно ограничени, поради разгара на сезона и пълната заетост на хотелите. За участниците в турнира ще има известно намаление, но предвид периода не може да има много големи очаквания, такива каквито са ценовите условия през месец септември в Приморско. 

За настаняване и резервации, моля да се обръщате директно към г-н Денис Тахиров :

 

Denis Tahirov

Manager Sport

mobile: +359 885 853 190

e-mail: d.tahirov@albena.bg

web: www.albena.bg


 

 - Има възможност за настаняване от 27.06 вторник за тези, които имат желание да пристигнат по-рано. Игрищата ще бъдат на разположение пред цялото време и могат да се организират и допълнителни игри и турнири в зависимост от присъствието и желанието. По време на сезона в Албена не е много евтино, но уверявам всички, че по системата на all inclusive  по това време на годината излиза много по-изгодно, дори при значително по-евтини, дори безплатни нощувки извън комлекса.  А преживяването си заслужава...., за който може и иска да си го позволи. Резервации трябва да се направят своевременно, защото по принцип след средата на м.юни места в Албена вече няма. 

 

До нови срещи

Емил Макаров


Добавено 06/04/2017/
3 2 1